Lievens blog

Music for life: lopen in het warme Buenos Aires

Als ik terug in België ben zal het daar weer volop music for life zijn. Ik heb al tot in Zuid Amerika op vele manieren van allerlei acties vernomen.
En toen dacht ik: er kan nog altijd wel eentje bij zeker? zal ik zelf ook nog een last minute actie opzetten? Een kleintje.
Een idee drong zich immers op. Met de kans dat er nauwelijks reactie is, natuurlijk, maar laten we het proberen. Iets is altijd beter dan niets.

Nu zondag 15 december, mijn laatste volledige dag hier, loop ik mee in loopwedstrijd van 10km in Buenos Aires. Ik loop al eens graag en het leek me leuk een wedstrijd te lopen in den vreemde. Ik heb er op deze reis nog niet de kans toe gehad eerder.
http://www.argentinacorre.tv/circuito-palermo/
Ik heb wel een half jaar niet meer getraind, dus ik heb geen idee hoe het met mijn conditie gesteld is. Anderzijds heb ik wel een hoogtestage van een paar maand achter de rug 🙂 Ik ben dus benieuwd in welke tijd ik het kan doen.
Dus om het wat spannend te maken… Als ik me nu eens laat sponsoren per minuut die ik minder nodig heb dan een uur om die 10km te lopen. Dat zal me nog wat aansporen om sneller te lopen.

Ik stel voor 10 cent per minuut, dan hoop ik je 1 euro te ontfutselen, want stiekem wil het toch nog in 50 minuten kunnen. (Ter vergelijking: vorig jaar deed ik de rivierenhofloop in 43 minuten en een beetje, toen in goed conditie)
En het goede doel? Blijkbaar kan je zelf kiezen voor welke organisatie dit jaar. Een moeilijke keuze, er zijn er zoveel die het verdienen. Euh.. Allemaal. Maar deze leek me wel toepasselijk: Chico Latino. Schoolprojecten voor kindjes in Peru, dan hoeven ze toeristen niet lastig te vallen met artesanias of ‘gelukstenen’ te verkopen ( die niet werken want een uur nadat ik er een kocht ben ik op mijn bek gevallen 😉 )

Doe je mee? Laat het me weten:

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Ik sponsor voor
  eurocent per minuut minder dan 1 uur

  Geschatte eindtijd:

  En ik wil ook nog zeggen:

   

  Laat ik er nog een wedstrijdje aan verbinden, ja… Diegene die mijn eindtijd het best kan inschatten, wint… Iets… Moet ik nog even bedenken. Voorlopig hou ik het op een fles goeie Argentijnse wijn 🙂

  En nu moet ik loopschoenen gaan kopen!

  Mobiele versie afsluiten