portret lieven fieremansWaarom ook niet?

De zoveelste blog. Nog wat plaatjes. Jawel!

Weeral zo een type dat met zijn creatieve schepsels te koop loopt in deze virtuele wereld.

Tsja. Ik kon het niet laten.

Maar wie weet, leest de koning wel alle blogs van Belgiƫ om zo op de hoogte te blijven van het leven, de gedachten en de zorgen van zijn onderdanen. En dan ben ik er zeker van dat de allerindividueelste expressie van mijn allerindividueelste emoties niet over het hoofd wordt gezien door de koning. En dan heeft hij een volledig beeld tenminste.

Niet dat je hier een volledig beeld krijgt van mij, daarvoor moeten we samen eens een pint gaan drinken.

Wie weet, stuurt de koning me wel een brief om te zeggen dat hij mijn blog leuk leuk vindt dan. Of zet hij een link op zijn blog.

Ik beklaag de koning wel een een beetje. Zo al die blogs moeten lezen. Dat zal wel wat tijd in beslag nemen.

Maar genoeg over de koning

Wie weet, beleeft er iemand, heel even, ook maar 1 seconde plezier aan mijn blog. De koning of iemand anders. Dat zou mooi zijn.

Misschien ook niet.

Maar als je het niet probeert, weet je het nooit.

Die foto dat ben ik. Al kijk ik normaal niet zo stoer. En dat is geen tatoeage op mijn arm, ik heb er zelfs helemaal geen, dat is gewoon een etiket van een fles wijn dat ik ergens vond. Die heb ik op mijn arm gephotoshopt (Je vindt nog wel meer Photoshop collages op deze site). Waarom? Omdat 1976 mijn geboortejaar is. Geen idee of het een goed wijnjaar was. Wel een hele hete zomer naar het schijnt in dat jaar. Ik was net op tijd geboren om die zomer nog mee te maken. Vandaar dat ik nu het liefst van al de schaduw op zoek misschien? Figuurlijk dan. Wat een psychoanalytische onzin. Niets tegen wat goeie ouwe psychoanalytische onzin trouwens. Ik ben op dezelfde dag geboren als Sigmund Freud, niet het jaartal uiteraard, toch een beetje een reden om het een toffe pee te vinden.

Ook achter al de rest van deze blog moet je geen psychoanalytische motieven zoeken. Ik heb gewoon goesting om af en toe eens wat werk te tonen. En mogelijk stimuleert het me zelfs wat om af en toe eens iets (af) maken.

Veel plezier

Lieven