Tijdens deze reis wou ik van het onderweg zijn en kamperen op afgelegen plekken ook profiteren om eens een kleine 2 weken niet ‘verbonden’ te zijn. Geen Wi-Fi, geen sociale media, mail en andere digitale media. Een blog wou ik wel bijhouden. Dat hielp me op andere reizen ook al kleine, fijne momenten herinneren. Dus schreef ik tijdens deze reis elke avond nauwgezet alles wat me opviel of meemaakte op in boekje. Een dagboek dus, de old school versie van de blog.

Ik wou leuke stukjes hier toch eens op deze blog zetten. Dacht ik begin augustus, vlak na die reis. Het is nu eind november en het is er nog niet van gekomen. Ik zal hier nu toch eens op ‘publiceren’ drukken, dan staan de foto’s en de route toch al online 🙂

Wie weet vul dik dit berichtje later nog even aan.

Fietsen van Antwerpen naar Luzern, de route

En de foto’s